Hét jobportaal voor BIM, CAD & 3D

mortelmans van tricht architecten 2132 keer bekeken

Volgen
Info over de werkgever

mortelmans van tricht architecten werd opgericht in 2017 door architecten Sebastian Mortelmans en Filip Van Tricht. Samen met een team van gemotiveerde architecten, ieder met zijn of haar unieke invalshoek en ervaring, bundelen we de krachten. Uiteraard nemen we ook de ervaring en know-how mee die architect Wim Mortelmans door de jaren heen zorgvuldig heeft opgebouwd.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen voor professionelen in verschillende domeinen binnen de architectuur.  Dit zowel voor ontwikkelaars als voor eindgebruikers in binnen- en buitenland.

We zijn een sterk team bestaande uit een gezonde mix van zeer ervaren rotten en dynamisch jong geweld.
Met dit team wordt na een grondige analyse van de context steeds zorgvuldig gezocht naar een logica in het programma en naar eenvoud in organisatie en beeld, van de eerste schets tot het laatste bouwdetail.

Intussen groeit het kantoor, groeien de projecten en groeien de ambities. Daarom zijn we steeds op zoek naar goed volk. We groeien naar een open interdisciplinair platform waar expertises worden gebundeld om zo te werken naar een beter en completer resultaat.  Spreekt deze aanpak je aan, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ons gezellig kantoor is gelegen in ‘het groen kwartier’ te antwerpen, vlakbij berchem station en de fijne zurenborgwijk: een heerlijke uivalsbasis.

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerdTRANSLATE